Els carrers del centre s'ompliran d'activitat esportiva en la primera edició de "Llucmaesport"
Dimecres dia 17 i diumenge dia 21, amb múltiples actes, activitats, demostracions i entreteniment per a tota la família
L'àrea d'esports de l'Ajuntament de Llucmajor ha organitzat la primera edició de la Fira Llucmaesport, que se celebra en dos dies: dimecres 17 i diumenge dia 21 d'octubre. La mostra reunirà entitats, clubs, federacions, empreses i altres agents de l'àmbit esportiu del municipi de Llucmajor.

Dimecres, l'activitat es centrarà al Claustre de Sant Bonaventura, on s'inaugurarà l'exposició "Museu de l'esport de les Illes Balears" (18.00 hores). Seguidament se celebrarà una taula rodona amb els esportistes d'elit Mavi García, Lluís Mas, Joan Reinoso i Joan Nadal. En acabar es realitzarà el reconeixement anual als esportistes destacats del municipi.

Diumenge dia 21, està previst que els carrers del centre (passeig de Jaume III i carrers Hispanitat, Bisbe Roig i rodalies) de Llucmajor s'omplin d'activitat esportiva per a tota la família i en múltiples modalitats. Hi haurà 28 expositors d'empreses, clubs, federacions, associacions, etc. Es podran practicar diferents esports com ara golf, escacs, entrenaments personals, entre altres. També es faran tallers de reanimació cardiopulmonar (RCP) per part del 061.

Hi haurà tres grans escenaris on es realitzaran activitats dirigides de forma continuada com ara zumba, cycling, ball moder, pilates o ioga. Es faran exhibicions i classes d'arts marcials, gimnàstica rítmica, ball esportiu i també bàsquet i futbol. A tot plegat, s'hi suma una exhibició d'aeromodelisme, un rocòdrom o pista americana infantil.

L'objectiu de la mostra és "dotar d'un espai promocional a entitats esportives i empreses relacionades amb el món de l'esport, especialment les que realitzen la seva activitat al municipi de Llucmajor". També pretén "fomentar la pràctica de l'esport a la població en general, potenciar els hàbits saludables que ens proporciona, així com les diferents activitats que es poden trobar al municipi de Llucmajor" i "cohesionar el teixit social i esportiu" del municipi.

El regidor d'Esports i de Participació Ciutadana, Tomeu Tugores explica que la fira neix perquè "Llucmajor és un municipi que disposa de gran quantitat de clubs esportius i empreses i també instal·lacions públiques i privades que es dediquen a la pràctica de múltiples esports". En aquest sentit, afegeix que "també som un municipi de fires i hem pensat unir aquests dos vessants perquè es reforcin mútuament".

En la presentació de la mostra hi assistí el ciclista illenc Lluís Mas, que recentment ha fitxat per Movistar Team. Mas destacà la importància d'aquesta fira de l'esport de Llucmajor en el fet que "és la primera i crec que és molt positiu perquè l'esport és molt important sobretot pel jovent perquè ensenya valors com ara el compromís, l'esforç i el sacrifici".

En la mateixa línia, el batle de Llucmajor, Gori Estarellas, destacà "els valors que aporta l'esport en aquest món tan convulsiu en el qual vivim". Pel que fa a aquesta mostra de l'esport que se suma a les fires tradicionals, destacà que "és un orgull ser batle d'un poble que no s'atura els 365 dies de l'any".

Bookmark and Share
imatge peu

Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050 Contacte / Mapa web